INDLÆSER

Skriv for at søge

Del

Brætspilsproducenten og -udgiveren Stonemaier Games har netop offentliggjort deres nye Between Two Castles of Mad King Ludwig. Hvis du synes, at titlen virker underligt bekendt, så er det, fordi spillet er en sammensmeltning af Stonemaier Games’ tidligere udgivelse Between Two Cities og Bezier Games’ Castles of Mad King Ludwig.

Between Two Castles of Mad King Ludwig er designet af Ben Rosset og Matthew O’Malley, som også lavede Between Two Cities (i øvrigt sammen med danskeren Morten Monrad Petersen), og fungerer efter stort set samme princip som i dette spil: 2 til 7 spillere kan deltage, og alle spillere arbejder sammen med spilleren til henholdsvis højre og venstre for dem om at bygge noget mellem sig ved at trække brikker fra en fælles pulje. I dette tilfælde slottene, som vi kender fra Castles of Mad King Ludwig, og ikke byer som i originalspillet.

Spillet er på den måde både et samarbejds- og et konkurrencespil, og man kan forvente, at det minder mere om Between Two Cities end om Castles of Mad King Ludwig, som først og fremmest har leveret det visuelle tema til oplevelsen. Det ses tydeligt på de virkeligt flotte spilbrikker: Der er syv forskellige rum, og hver eneste af de 21 brikker af hver rumtype – 147 i alt – har et unikt motiv!

Between Two Castles of Mad King Ludwig kan forudbestilles direkte hos Stonemaier Games nu til levering før udgivelsen eller hos lokale forhandlere til levering på udgivelsesdagen den 19. oktober. Gæster på Essen SPIEL-brætspilsmessen i oktober kan også bestille spillet hertil – læs mere her.

 

Tags:

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *