INDLÆSER

Skriv for at søge

Del

Lanceringen af computerspillet Diablo 3 i 2012 var til at begynde med ikke den store succeshistorie, både seriens fans og Blizzard, spillets udviklere, havde håbet på. Men snarere end at efterlade spillet på gulvet og give op gav Blizzard sig i kast med at rette op på designfejl – deriblandt spillets malplacerede og stærkt upopulære auktionshus – og med et væld af nyt indhold udgivet både løbende og i form af den fremragende Reaper of Souls-udvidelse endte hele historien heldigvis lykkeligt.

For nogle år siden udkom Diablo 3 til PlayStation og Xbox, hvor det nærmest virkede endnu mere ”hjemme” end på pc, fordi styringen med controller tilførte spillet en helt ny kinetisk energi i modsætning til den mere statiske pc-styring med mus og tastatur. Og nu udkommer spillet snart på endnu et nyt format: Nintendos Switch-konsol.

Endelig kan Diablo spilles på farten!

Switch-udgaven af Diablo 3: Eternal Collection giver langt om længe mulighed for at tæske monstre og samle skatte på farten. Den nye version indeholder både Reaper of Souls– og Rise of The Necromancer-udvidelserne og er udviklet i samarbejde med spilfirmaet Iron Galaxy Studios, der også har sørget for at bringe bl.a. rollespillet Skyrim til Switch-konsollen. Visuelt kommer Switch-udgaven ikke til at adskille sig nævneværdigt fra PS4- og Xbox One-udgaverne. I håndholdt tilstand kører spillet med en opløsning på 720p, mens det ryger op på 960p, når konsollen er docket. Der er skruet diskret ned for enkelte visuelle effekter for at opretholde den eftertragtede hastighed på 60 billeder i sekundet, som giver en optimalt flydende spiloplevelse.

Diablo-fans har i årtier drømt om at kunne spille på farten. Nu er det snart muligt.

Udsigten til endelig at kunne spille Diablo 3 under transport er intet mindre end fantastisk – det er vi mange, der har drømt om siden 1996, hvor det første spil i serien kom! Som en ekstra rar detalje er der i Switch-versionen låst op for Adventure Mode lige fra starten, så man ikke længere behøver at gennemføre spillet først. Op til fire spillere kan spille sammen både online via Nintendo Switch Online-tjenesten og offline på enten samme konsol (hvilket nok kan ende med at blive en anelse crowdet …) eller ved at linke flere konsoller sammen. Spil og fremskridt kan gemmes og uploades, så de kan overføres til andre Switch-maskiner, men det bliver ikke muligt at overføre spilfigurer til andre formater, som det var med PS3 til PS4 og Xbox 360 til Xbox One.

Diablo 3: Eternal Collection til Switch udkommer i løbet af efteråret og er prissat til 59,95 dollar. Mon ikke en gammel Diablo-fan eller to overvejer at anskaffe sig konsollen lige nu …?

Tags:

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *