INDLÆSER

Skriv for at søge

Del

Det er nok mest for virkeligt dedikerede fans, men dem er der åbenbart også rigtigt mange af: Brætspillet Trogdor!! The Board Game har nu kradset mere end 750.000 dollar ind fra over 12.000 backere på Kickstarter og har dermed nået mere end 1000% af sit mål. Faktisk gik der blot tre timer, før de nødvendige 75.000 dollar var samlet ind, og der er i skrivende stund 20 dage tilbage af kampagnen.

Trogdorr!! henvender sig mest af alt til fans af The Brothers Chaps’ web-tv-serie Homestar Runner og dens forskellige spinoff-serier, som startede i 2003. Homestar Runner og Strong Bad var blandt seriens mest populære figurer, indtil sidstnævnte med en tegning skabte Trogdor i det 58. afsnit af Strong Bad Email, og han med det samme blev en kultfigur og grundstof i utallige internet-memes. Trogdor fik endda også sin helt egen temasang, som flere måske kan huske fra musikspillet Guitar Hero 2.

Hjælp Trogdor med at hærge og sprede kaos

Nu har den grimme, kaosspredende drage så endelig fået sit eget brætspil. The Brothers Chaps har allieret sig med spildesigneren James Ernest (Pirates of the Spanish Main, Gloria Mundi) fra Cheapass Games om at lave et spil, der lader Trogdor ”the Burninator” sprede skræk og rædsel i det stakkels bonderige Peasantry med sin flammende ånde og mærkelige muskuløse arm. Spillerne indtager rollerne som luskede hætteklædte typer – The Keepers of Trogdor – der har viet deres liv til at hjælpe uhyret med at afbrænde alt i miles omkreds. Der er med andre ord tale om et samarbejdsspil med fokus på hovedbrud og områdekontrol, hvor det blandt andet gælder om at sikre, at Trogdor ikke bliver pløkket ned af bueskytter, tæsket af riddere eller kommer galt af sted på anden vis, mens han hærger løs.

Trogdor!! The Board game ventes færdig til juni næste år. Det ser dejligt skævt og umiddelbart underholdende ud, men spørgsmålet er, om det nu også er interessant for spillere, der ikke har ladet sig marinere i Homestar Runner-universet igennem de seneste 15 år …

 

 

Tags:

Måske kan du også lide

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *