INDLÆSER

Skriv for at søge

Nyt spil på vej fra Firaxis?

Del

Spiludgiveren 2K Games gjorde ikke det helt store væsen af sig på E3-spilmessen i Los Angeles i juni, men man skal ikke skue hunden på hårene, hvis man spørger President David Ismalier. Han fortæller i et interview med GamesIndustry.biz, at man lige nu arbejder på at sætte gang i flere spilprojekter – både ved at udvikle flere spil internt og ved at indgå partnerskaber med andre spiludviklere.

Det særligt interessante i interviewet er Ismaliers kommentar om spiludvikleren Firaxis: ”Vi har lavet Civ, og vi har lavet XCOM, og nu kommer vi forhåbentlig til at tilføje en mere til dén porteføjle.” Var det et kollektivt støn fra millioner af strategispillere over hele galaksen, man lige hørte dér …?

Det er ikke hugget i sten, at et helt nyt spil fra Firaxis nødvendigvis bliver et strategispil til pc og/eller konsoller, eller at det bliver af samme kvalitet som Civilization og XCOM – 2K Games kigger for eksempel lige nu meget på blandt andet det asiatiske marked og på mobilspil. Men det er bestemt tilladt at håbe, at Firaxis bliver ved deres læst og gør, hvad de er blandt verdens bedste til.

Tags:

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *