INDLÆSER

Skriv for at søge

Del

I den forgangne weekend blev vinderne af den vel nok mest prestigefulde brætspilspris i verden, tyske Spiel Des Jahres (Årets spil), fundet. Priserne blev uddelt her til morgen, og hovedprisen gik meget lidt overraskende til Michael Kieslings smukke spil Azul, der lige siden udgivelsen sidste efterår har været den suveræne topkandidat til titlen som årets spil.

Spiel Des Jahres-juryen roste blandt andet spillet for dets smukke æstetik, spilbrikkernes kvalitet samt dybden og variationen i det ganske simple spil. Kiesling har i øvrigt netop offentliggjort det kommende Azul: Stained Glass of Sintra, som er en videreudvikling af Azul-konceptet. I stedet for at bygge en flisemur som i originalspillet skal man her bygge store mosaikvinduer – hvilket kun får Azul til at ligne det glimrende Sagrada endnu mere.

Herudover gik Kennerspiel Des Jahres (Årets spil for kendere)-prisen til Wolfgang Warsch’ Die Quacksalber von Quedlinburg, mens Kinderspiel Des Jahres (Årets børnespil) tilfaldt Lena og Günther Burkhardts Funkelschatz (også kendt som Dragon’s Breath uden for Tyskland), som er udgivet i den populære HABA-spilserie.

Tags:

Måske kan du også lide

3 Comments

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *